Jouw schoolfotografie
met een GLIMLACH geregeld!

Foto bij je voordeur.

Wat is het?

Een originele herinnering aan een bijzondere tijd!
Jij of bijvoorbeeld je ouders op de foto bij de voordeur. De voordeur staat symbool voor een tijd waarin niemand zomaar de deur inkomt of uitgaat. 
Naast dat je eindelijk eens een foto hebt waar je met elkaar opstaat, is de foto ook een herinnering aan een tijd waar we later op terugkijken met het “oja, toen… “ gevoel.

 

Waarom?

Normaal zouden wij in deze tijd volop op scholen aan het werk zijn, maar de werkelijkheid is nu anders. De voordeurfoto is overgewaaid uit Amerika en wordt op wordt op meerder plaatsen in Nederland al uitgevoerd. Fotografes die nu zonder werk zitten maken foto’s die passen in deze isolatie-tijd.

Wie worden hier blij van?

1.     De personen die worden gefotografeerd en voor het zachte prijsje van € 25,- worden getrakteerd op toffe foto’s
2.     Stichting Het Vergeten Kind, waar € 5,- per voordeur-fotoshoot aan wordt gedoneerd.
3.     Familieleden die in isolatie zitten en nu door familieleden worden getrakteerd op die toffe foto’s (want de foto stuur je natuurlijk meteen door aan je dierbaren!) 
4.     De fotografes die op pad gaan met een missie 

Hoe het werkt?

* Op een afgesproken tijdstip komt de fotografe naar je huis. (Het voordeel is dat je thuis lekker zelf je kleding, haar en eventueel make-up kunt doen).
* Er worden verschillende foto’s van je/jullie gemaakt bij de voordeur (op minimaal 1,5 meter afstand)
* Je ontvangt een betaalverzoek en betaalt direct € 25,- aan de fotograaf. TM Fotografie doneert hiervan € 5,- aan Stichting Het Vergeten Kind
* Je ontvangt binnen een dag de foto’s digitale via email (en krijgt een link naar een bestelsysteem waar de foto’s ook als afdruk besteld kunnen worden).

We werken per dag in een bepaalde plaats/regio

Je kunt hieronder je voorkeur ingeven voor de gewenste dag/tijd. 
Je kunt een berichtje sturen via SMS,  whatsapp (06-45713581, 06-25218592), met daarin: Je naam, het aantal personen en je postcode. Je ontvangt dan een berichtje met de dagen waarop  we in jouw regio zijn en kunnen dan een tijdstip afspreken. We zijn vooral actief in een straal van ongeveer 20 km vanaf Alkmaar.
Andere plaatsen en Nederland doen we ook aan, bij mininmaal 6 verschillende voordeur-deelnemers in die plaats. 

 
E-mailen
Info